Népszerű

Ldnio Y2 Night Light - Éjszakai világítás

Cikkszám: 
LAM003

LED éjszakai világítás szenzorral
Ldnio Y2 Intelligent Sensor Night Light - éjszakai világítás

Raktáron
1 990 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek

Éjszakai lámpa LDNIO érzékelővel, éjszakai fény
Az LDNIO Y2 éjjeli lámpa megkönnyíti a sötétben való mozgást a lakásban. Többé nem kell attól tartanod, hogy megbotlik vagy elütsz valamit! A készülék gyengéd megvilágítást biztosít 3500 K színhőmérséklet mellett. Lehetővé teszi a fényerő beállítását is. Fényérzékelővel is ellátták, melynek köszönhetően automatikusan a környezeti viszonyokhoz tudja igazítani a munkáját. Sőt, a lámpát kompakt, modern kialakítása és alacsony energiafogyasztása jellemzi.

Beépített fényérzékelő
Szinte minden helyzetben optimális világítást érhet el. Az LDNIO Y2 lámpa fejlett fényérzékelővel van felszerelve, melynek köszönhetően működését automatikusan a környezeti viszonyokhoz tudja igazítani – csak kapcsolja be az automata üzemmódot. Ha ezt megteszi, a készülék automatikusan bekapcsol, amikor a helyiségben elkezd sötétedni. Ha világít, a világítás kikapcsol

A szükséges fény
Állítsa be a világítást igényeinek megfelelően. Az Y2 lámpa 3500 K színhőmérsékletű fényt hoz létre, de a fényerejét beállíthatja - csak nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot. Sőt, az automata üzemmódban működő készülék megjegyzi az utoljára használt beállításokat, és újraindítás után visszaállítja azokat. A lámpa lehetővé teszi a világítás fokozatos élénkítését vagy tompítását is.

Továbbfejlesztett kialakítás
Az Y2 lámpa rendkívül kompakt – nem foglal sok helyet otthonában. Modern, stílusos kialakítása is megkülönbözteti. Háza égésgátló, strapabíró műanyagból készült, ami biztosítja a tartósságát és a kopásállóságát. A beépített gomb lehetővé teszi a készülék kényelmes kezelését. Ráadásul a lámpa hihetetlenül energiatakarékos – felejtsd el a magas villanyszámlát!

Sok felhasználás
Ez a praktikus eszköz minden otthonba tökéletes. Sikeresen használhatja őket a hálószobában vagy a hallban. A lépcsők közelében is elhelyezheti őket. Sőt, ha gyermeke nem szereti a sötétet, a lámpa a szobájában is működni fog. Nem kell mást tennie, mint bedugni a konnektorba, és a beépített gomb segítségével beállítani a kiválasztott funkciókat! Most sötétedés után könnyedén eligazodhat, és elkerülheti az esetleges baleseteket.

Leírás


Gyártó LDNIO
Modell Y2
fehér szín
Bemenet 100-240V ~50/60Hz 0.1A max
Névleges teljesítmény 0,5 W (8 x 0,2 W LED)
3500K színhőmérséklet


Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ldnio Y2 Night Light - Éjszakai világítás
Ldnio Y2 Night Light - Éjszakai világítás
1 990 Ft