LDNIO éjszakai lámpa/aljzat - Fehér

Cikkszám: 
SWS001

WIFI dugalj LED világítással
Smart Wi-Fi socket LDNIO SEW1058, with night light function (fehér)

Raktáron
4 790 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek

Smart Wi-Fi aljzat LDNIO SEW1058, éjszakai fény funkcióval (fehér)
Tudja, hogy otthonában mennyi energiát fogyasztanak a készülékek? Az LDNIO intelligens csatlakozóval irányíthatod! Az SEW1058 aljzat lehetőséget kínál arra, hogy Bluetooth-on keresztül csatlakozzon telefonhoz a 2,4 GHz-es WiFi sávban. Nincs más dolga, mint letölteni egy dedikált alkalmazást az aljzathoz csatlakoztatott eszközök kezelésére és működésük figyelésére. Sőt, az aljzatot LED lámpával látták el, elkészítéséhez kiváló minőségű anyagokat használtak fel.

Irányítsd otthonod energiafogyasztását
Az intelligens aljzat lehetőséget kínál a dedikált Smart Life alkalmazással való párosításra. Segítségével egyszerűen ellenőrizheti a konnektorba csatlakoztatott eszközök feszültségét, áramát és áramfelvételét. Sőt, távolról is kezelheti őket az alkalmazásból. Hazaér a munkából egy forró nap közepén? Kapcsolja be a légkondicionálást távolról, és élvezze a kellemes hűvösséget, amikor belép a házba.

LED lámpa
Az aljzat LED lámpával lett felszerelve, melyet a beépített gombbal bármikor ki/bekapcsolhat. Tartsa tovább a fényerősség beállításához. A finom világítás tökéletes lesz például a hálószobában, vagy segít megtalálni a csatlakoztatott eszközöket az éjszaka közepén.

Szilárd felépítés
Az LDNIO SEW1058 kiváló minőségű anyagokból készül. A polikarbonát használata lehetővé tette a teljes védelmet a magas hőmérséklet káros hatásai ellen, aminek köszönhetően készülékei biztonságosak. Sőt, az aljzat 100-240 V feszültséget is fogad, így szinte minden országban könnyedén használhatja, ahol különböző kisfeszültségű szabványoknak kell megfelelni.

Leírás:
Gyártó LDNIO
SEW1058 modell
Bemeneti teljesítmény 100-250V 50/60HZ 16A MAX
Névleges teljesítmény 4000W-16A(max.) 250V~
WiFi sáv 2,4 GHz


Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
 LDNIO éjszakai lámpa/aljzat - Fehér
LDNIO éjszakai lámpa/aljzat - Fehér
4 790 Ft