ROMERON

Magyarországon az elsők vagyunk, akik a Romeron termékeket forgalmazzák!

A Romeron egy török gyártó cég, akik már több mint 20 országban jelen vannak termékeikkel. Családi vállalkozásként indult, több mint 10 évvel ezelőtt, de ma már egy nagy gyártó cég lett belőle, jelentős ügyfélkörrel. Törökországban kiterjedt franchise hálózattal rendelkeznek és folyamatosan fejlődnek, népszerűségük is egyre nagyobb. 

A sikerek oka elsősorban az illatok szeretete, ez inspirálta a termékeket, csak a legjobb alapanyagokkal dolgoznak, minden termék bevizsgált és az Europai Unióban engedélyezett. Nagy hangsúlyt feketetnek arra, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a minőséggel és az illatokkal is. 

Folyamatosan követik az új trendeket és mindig próbálnak egyedi értéket hozzáadni termékeikhez. Saját tapasztalatainkkal is alá tudjuk támasztani ezt, természetesen sok terméket kipróbáltunk, mielőtt a forgalmazás mellett döntöttünk.

Fontos megjegyezni, hogy az illatok beazonosításának megkönnyítésére használt más gyártók termékei csak tájékoztató jellegűek, a Romeron termékek egyediek és nem másolatok, csupán hasonló illatjegyekkel rendelkeznek. A natural spray illatok rendkívül tartósak, számunkra is meglepő volt, hogy sok esetben nagy nevű parfümök jócskán alul maradtak a Romeronnal szemben. A pálcás diffúzorok meglepően intenzív és nagy területen érezhető illattal töltik be a teret, őszintén szólva eddig mi elég kevés hasonló otthoni illatosítóval találkoztunk ami ilyen intenzív lett volna, árban pedig verhetetlen.

Ha bármilyen kérdésed lenne, szívesen segítünk akár személyes tapasztalataink megosztásával is!

Légy bátor és próbáld ki egy új, számodra ismeretlen márka termékeit, ígérjük nem fogsz csalódni!