Guess Glitter Script Big 4G - iPhone 15 Pro Max Tok - Arany

Cikkszám: 
IP15PMHT008

Guess - iPhone 15 Pro Max tok

Raktáron
Szín:
Kompatibilitás iPhone-modellek:
Márka:
9 490 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek

Guess Big 4G csillogó 
Az iPhone-nak szánt rendkívüli tok, amely a Guess divatház felhasználóinak tetszését szolgálja, abszolút ideális a modern akcentusok irányításához. Olyan emberek számára elérhetőek, akik luxus és kifejező kyro alapozóval szeretnék körülvenni magukat, hogy rendhagyó kiegészítőt kapjanak, és kiemeljék iPhone-juk presztízsét.

Szilárd felépítés
Tíz elegáns párásító nemcsak a termék kifinomultságát hangsúlyozza, de mindenekelőtt a gondtalan emberek kiáltanak a fertőzések és sokkok okai ellen. A megfelelően felszerelt szerelvényeknek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges eséseket, ugyanakkor a körülményektől függetlenül teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és hozzáférési pontokhoz. Innovatív, poliuretán alapú konstrukciós tok, amely nemcsak a kopás ellen véd, hanem hosszú időn keresztül is ép esztétikát biztosít.

Olyan Kyro emberek számára készült, akik szeretnek ragyogni
Ez az egyedülálló kollekció a finom, csillogó csillogásnak köszönhetően vonzza magára a figyelmet, amely ragyogó hatást kölcsönöz. Az arany fém Guess logó vintage stílusban nem csak dekoráció, hanem tisztelgés a klasszikus márkák előtt. A hordozót jellegzetes nagyméretű, arany 4G logóval látták el, amely luxus megjelenést kölcsönöz az egésznek. Ezek az apró, de mégis apró részletek teszik a kollekciót kifinomult bájt és vonzóvá a divatrajongók számára.

A licencelt Guess márkanév alatt gyártott termék.

Műszaki adatok
Nagy 4G Glitter Script gyűjtemény
Kemény tok típus
TPU anyag
Arany szín
Kompatibilitás az iPhone 15 Pro Max 6,7" telefonnal


Adatok
Szín:
Kompatibilitás iPhone-modellek:
iPhone 15 Pro Max
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Guess Glitter Script Big 4G - iPhone 15 Pro Max Tok - Arany
Guess Glitter Script Big 4G - iPhone 15 Pro Max Tok - Arany
9 490 Ft