Népszerű

Karl Lagerfeld Fixed Glitter Choupette Logo - iPhone 15 Pro Tok - Ezüst

Cikkszám: 
IP15PHT039
5.0

Nincs raktáron
Szín:
Kompatibilitás iPhone-modellek:
9 990 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek

A Karl Lagerfeld divatházzal együttműködésben készült egy nagyon elegáns védőtok kollekció azoknak az embereknek, akik értékelik a tekintélyes kiegészítőket és szeretik luxussal körülvenni magukat. Ez a divatos tok ideális választás azok számára, akik szeretik egyértelműen hangsúlyozni egy elismert divatmárkához való ragaszkodásukat, ugyanakkor a legmagasabb szintű védelmet szeretnék biztosítani készülékük számára.

A tokok úgy lettek kialakítva, hogy pontosan illeszkedjenek a készülékedhez. A kollekció védi az eszközöket az ütésektől, elnyeli az ütéseket és növeli a telefon biztonságát. Finoman megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól és a töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéllel és kivágással.

Szilárd felépítés
Ez az elegáns tok nem csak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, de ami a legfontosabb, garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésektől és ütésektől. A tok innovatív kialakításának alapja a tartós poliuretán, amely nemcsak ellenáll a mindennapi kopásnak, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikáját is. Mindegyik tok hátlapja polikarbonáttal van megerősítve, amely garantálja a hátlap törés elleni védelmét.

Ragyogj és vond magára a figyelmet!
Ez az egyedülálló kollekció a finom csillogó rétegének köszönhetően vonzza a tekintetet. A tokon egy fém dísz található a tervező szeretett macskájának - kedves Choupette - képével. Az egészet egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez egészíti ki, amely igazolja azon termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licence alapján gyártják.

Műszaki adatok
Kollekció Glitter Choupette fém logó
Típus Hardcase
Anyaga TPU
Szín Ezüst
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6,1"


Adatok
Szín:
Kompatibilitás iPhone-modellek:
iPhone 15 Pro
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5.0
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
MÉG NEM ÍRT VÉLEMÉNYT A TERMÉKRŐL?
Véleményt írok!
Ancsa
2024.05.14
Nagyon szép csillogós